"Met de juiste mensen op de juiste plaats worden uw visie, missie
en strategie omgezet in daadwerkelijke resultaten."

Vliegwiel

HR Strategie

Vertrekkende vanuit Uw business strategie, wordt een HR beleid opgesteld en vertaald in concrete processen en tools die leiden tot meer structuur, transparantie en opportuniteiten voor de medewerkers.

Nieuw Talent

Er wordt samen met de klant een Talent Routeplan uitgetekend.  HCS ondersteunt U op de weg ernaartoe en eenmaal aangekomen, zorgen we ervoor dat Nieuw Talent op de juiste weg wordt gezet binnen de organisatie.

Ontplooiing Talent

In deze fase worden duidelijke verantwoordelijkheden en bevoegdheden binnen de organisatie opgesteld.  Deze worden daarna getoetst aan het functioneren van het individu en vervolgens wordt een coaching- en begeleidingstraject opgesteld voor verdere talentontwikkeling binnen de organisatie.

Authentiek Leiderschap

Samen bepalen we het Routeplan voor bestaande en toekomstige leiders in Uw organisatie.    We gidsen Uw leiders door dit proces a.d.h.v. coaching en training om zo maximale betrokkenheid te bekomen bij de uitvoering van Uw missie, visie en strategie.

Toekomstig Talent

De voorgaande processen creëren Uw unieke katalysator voor Toekomstig Talent.  Eenmaal Uw vliegwiel draait, is het zaak continu bij te sturen in lijn met Uw business strategie.

Onze locatie

Postadres Kortrijksesteenweg 203, bus 4
9830 Sint-Martens-Latem
BelgiŽ
Contactformulier

Erkend dienstverlener

Erkenningsnummer pijler advies: DV. A217467